Palvelut yrityksille ja yhteisöille

tarjouspyynnot
Energiatodistus tarjouspyynnöt

Uudistunut laki rakennuksen energiatodistuksesta on tullut käyttöön nopealla aikataululla. Haluamme tarjota helppokäyttöisiä ja tehokkaita ratkaisuja kiinteistöalan toimijoille liittyen energiatodistusten laadintaan, asiakkaiden hankintaan ja tarjouspyyntöjen hallintaan, sekä energiatodistusten säilytysvelvollisuuden täyttämiseen.

Energiatodistuksen laatija, hanki kauttamme uusia asiakkaita ja lisämyyntiä. Tutustu tarkemmin yritysten palveluihin →

Palvelut

Oletko pätevöitynyt Fisen EET - erillisen energiatodistuksen antaja tai Kiinkon EET - erillisen energiatodistuksen antaja?

Hanki Energiatodistus -palvelun tavoite on yhdistää energiatodistuksia tarvitsevat asiakkaat pätevöityneisiin energiatodistujien laatijoihin. Olethan mukana Suomen suurimmassa verkostossa?


Liity energiatodistusten laatijoiden verkostoon:
  • Saadaksesi kauttamme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita (kuluttajat, kiinteistövälittäjät, isännöitsijät, kiinteistöalan muut toimijat).
  • Saadaksesi tietoa liiketoimintaasi helpottavista palveluistamme. Voit käyttää palveluamme dokumenttien, kuvien ja videoiden sähköiseen arkistointiin. Esimerkiksi ilmatiiveysmittausraporttien ja energiatodistusten säilyttäminen. Tarjoamme työkalut myös energiatodistuksen laadinnassa käyttämäsi aineiston säilyttämiseen. Järjestelmämme kautta on myös mahdollista lähettää valmiit energiatodistuket suoraan Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskukselle (ARA).
  • Anna sähköpostiosoitteesi liittyäksesi postituslistalle. Liittyminen ei velvoita mihinkään, mutta uskomme siitä olevan paljon hyötyä.

Asunto-osakeyhtiöt ja isännöitsijät muutoksen edessä

Lakimuutoksen myötä vain pätevöidyt toimijat voivat laatia energiatodistuksia. Jatkossa energiatodistuksia ei enää tehdä isännöitsijäntodistukseen sisältyväksi. Asunto-osakeyhtiö ja isännöitsijät voivat kontaktoida ja kilpailuttaa hankienergiatodistus.fi -palvelun verkoston kautta kiinteistöjensä energiatodistusten laadinnan.

Jatkossa kaikki asunto-osakeyhtiöt tarvitsevat energiatodistuksen, myös pienet alle 7 huoneiston taloyhtiöt .

Liity postituslistallemme:
  • Saadaksesi helpon pääsyn energiatodistusten laatijoiden verkostoomme.
Kiinteistövälittäjälle työkalupakkiin

Tiesithän että 1.6.2013 jälkeen energiatodistus tarvitaan myytäessä tai vuokrattaessa uusien kohteiden lisäksi myös vanhoille pientaloille kuten omakoti- ja paritaloille.

Voit auttaa asiakastasi tarjoamalla energiatodistuksen hankinnan osana kiinteistövälityspalvelua. Palvelumme kautta saat käyttöösi laajimman verkoston energiatodistusten välittämiseen. Liity postituslistalle saadaksesi lisätietoa!

Puolueettomat ja julkiset toimijat voivat suositella Hanki Energiatodistus -palvelua

Useimmissa kunnissa rakennusvalvonta on ohjeistettu välttämään kaupallisten toimijoiden suosimista, eli usein rakennusvalvoja ei voi suositella asiakkailleen energiatodistuksia vaativia yrityksiä. Asiakas voidaan suositella käyttämään neutraalia Hanki Energiatodistus -palvelua. Asiakas voi useita tarjouksia saatuaan valita itselleen sopivan toimittajan.

Energiatodistus koulutus

Järjestätkö koulutusta energiatodistusten laatijoille? Lue lisää koulutuksista.