Kiinteistönvälittäjä, energiatodistus asiakkaallesi

Auta asiakastasi hankkimaan uuden lain mukainen energiatodistus

Energiatodistuksia voi nyt laatia vain pätevöityneet ammattilaiset. Energiatodistus vaaditaan pääsääntöisesti kaikilta niiltä rakennuksilta, joita koskevat myös rakentamismääräysten vaatimukset. Laadittaessa energiatodistus olemassa oleville rakennuksille, on energiatodistuksen laatijan vierailtava myytävässä tai vuokrattavassa kohteessa.

Energiatodistuksen hankinta Energiatodistus

Voitte suositella Hanki Energiatodistus -palvelua asuntojaan myyville tai vuokraaville asiakkaillenne.


Tietoa Hanki Energiatodistus -palvelusta

Hanki Energiatodistus -palvelu (www.hankienergiatodistus.fi) tarjoaa asunnon myyjille ja vuokraajille tietoa energiatodistuksesta, kyselyn energiatodistuksen tarpeen selvittämiselle, sekä mahdollisuuden jättää tarjouspyynnön energiatodistuksen laatimisesta.

Välitämme tarjouspyynnöt eteenpäin energiatodistuksia laativille yrityksille - maksutta.

Pätevöityneet energiatodistuksen laatijat kartalla.

Välitämme palveluun saapuneet tarjouspyynnöt välittömästi eteenpäin pätevöityneille energiatodistusten laatijoille koko Suomen alueella. Tavoitteemme on tarjota, kauttamme tarjouspyynnön jättäneille, useita tarjouksia energiatodistusten laatimisesta.


Maksuton tarjouspyyntö energiatodistuksen laatimisesta

Asuntoaan myyvät tai vuokraavat asiakkaat voivat jättää maksuttoman tarjouspyynnön täyttämällä omat yhteystiedot ja kohteen tiedot osoitteessa: www.hankienergiatodistus.fi/tarjouspyyntö

Tarjouksia antavat verkostoomme liittyneet pätevät yritykset. Asiakas ei sitoudu tilaamaan energiatodistusta ja hän voi vapaasti vertailla ja valita annetuista tarjouksista haluamansa.